Brændselsgården har gode træbriketter af komprimeret savsmuld til brændeovne

Hos Brændselsgården sælger vi træbriketter af komprimeret savsmuld i vores webshop. Vores træbriketter har en rigtig god brændværdi. Det betyder, at de afgiver en god varme, og derfor er de velegnede til blandt andet brændeovne. Under de enkelte produkter kan du læse, hvor vi leverer briketter. Du kan også se leveringstiden.
Det er i øvrigt muligt at hente selv.

 

Der er meget høj brændværdi i træbriketter

Træbriketter er fremstillet af komprimeret savsmuld og er velegnet til brændeovne. Dog skal du være opmærksom på, at det ikke er alle brændeovne, som er velegnede til briketter. Temperaturen kan blive meget høj under forbrændingen, og det kan ødelægge ovnen, hvis den ikke er beregnet til disse temperaturer. Du kan læse det i ovnens brugsanvisning, eller også kan du få flere oplysninger hos producenten.
Træbriketter har en god brændværdi, men du skal påregne, at de støver mere end almindeligt brænde. Der findes naturligvis flere forskellige briketter på markedet, og nogle har en bedre kvalitet end andre. Kvaliteten vedrører både støv, smuld og brændværdi.

Du kan for eksempel overveje vores Lyse ØKO-BRIKETTER, der er lavet af 100 % rent træ, men vores Lysebrune RUF BRIKETTER er de billigste. BARLINEK er derimod i meget høj kvalitet, og de er sammensat af det fineste savsmuld fra mahogni, eg, ask og andet hårdt træ.

Pris pr. palle - klik på billederne og se  div. MÆNGDE RABAT
Gratis service
Brændselsgården leverer ikke kun til kantstenen. Hvis du har kørefaste forhold 
– leverer vi præcis, hvor du vil ha’ det.
Vi medbringer altid en udbringer-truck.